Славень Воскресiння Христового

Христос воскрес – воскресне й Україна,
І світло переможе всю пітьму!
Пред образом усі ми на колінах.
Я руки у молитві знов здійму.

«Христос воскрес!», – лунає по всім світу,
Велика радість до усіх прийшла,
Господнє засвітило всюди світло,
Нам Пасха світла втіху принесла.

«Христос воскрес!», – про це голосять дзвони,
Піднявся з гробу наш Ісус Христос,
Не помогла і стража-охорона.
Сьогодні чудо із чудес збулось!

Христос воскрес! Усім це сповіщаймо,
Це торжество чекаєм кожен рік,
Спасителя всі щиро прославляймо.
Христос воскрес, наш Богочоловік!

Христос воскрес! Усі радіймо нині,
Господь ступив на кожного поріг,
А Літургія правилась в святині.
Христос воскрес і зло він переміг!

19.04.2020 р.


Рецензии