Зi свiтлим святом

Рецепт особливої паски:
До двох повних жменьок думок
Додамо щастя великий шматок.
Влиємо чашечку терпіння,
Дві ложечки розуміння.
Три ложки щирих привітань ,
Склянку добрих побажань.
Чемності теж не жаліти,
Щедро радістю полити.
Трішки привітності додати,
Все разом перемішати.
Помістіть в такій печі,
Що пече теплом душі.
Як пасочки будуть готові  –
Посипте їх порошком любові!!!
Споживайте, як не дивно
В думках із рідним колективом!
Всі враження у чат скидайте,
А наїстеся - привітайте!
О, ні! Не варто йти із дому!
Спілкуйтеся по телефону!
Із тими, хто  думками поруч,
Із тими, хто прийде на поміч,
Із тими, хто Вас розуміє,
Плече підставить і пригріє.
Завжди цінуйте розуміння,
Й до Вас, по щирості, терпіння.
Ото ж ця паска -  чудодійна
І страва помічна й надійна!
Завжди її так випікайте
Рецепт розказуйте й передавайте!
 ВЕСЕЛИХ СВЯТ!!!!


Рецензии
Оце пасочка так пасочка, стараюсь завжди 11 пекти, але у Вас вона вийшла ни1жн1ша, бо до не1 доторкнулися Ваши чудов1 думки, багат1 на тепло 1 доброту... Щасти Вам в житт1 1 творчост1. З повагою, Ив.Яр.

Иван Ярославов   21.04.2020 16:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.