Про кохання и любовь

Каждый умирает в одиночку,
Вспоминая прожитую жизнь:
Сповненені кохання дні і ночи,
Що були у кожного колись ...

То сумні, а то веселі справи,
Знов схвилюють серце, хоч на мить,
Только ничего в них не исправить,
Только - ничего не повторить.

16.3.2018.год.
Харьков - Журавлёвка.


Рецензии