Симпатiя маленька крапля любовi

Симпатія маленька крапля любові
і з нею мій погляд у море пірне
штрих жінки знайомий до болю
у день знайомства мене поверне...
Симпатія маленька крапля печалі
на саме дно під воду затягне
але головне щоб почуття не пропали
і своє щастя знайти кожен прагне...
Симпатія маленька крапля бажання
у мене у захваті з серця тече
взаємність це крапля мабуть остання
і поцілунок душу висушить і обпече...


Рецензии