Я хотел укр

Я ХОТІВ

Я хотів тобі зранку сказати
про те, що
Христос воскрес!
Тільки ти не повіриш мені,
Навіть хай і сама того схочеш.
Бо вважаєш: для тебе одної
 я - був і щез...
Я ж дивлюся на небо,
А бачу там -
лагідні очі...

Я хотів тобі зранку сказати
Про те, що
Раніш не зміг.
Та слова мої, знаю, для тебе - то краплі. Хай навіть їх - злива.
І якщо те живе по-між нами,
Не просто - збіг,
Знати те, чи
кохаєш, чи ні
То не так вже й
важливо...

Я хотів тобі зранку сказати,
Про те що...
Та не сказав.
Те, що запросто міг я сказати
З любов'ю і радо всім іншим.
Ти ж, що хочеш, те думай про те,
тільки є межа,
де слова гублять сенс,
Коли певні,
Що є ще
Миліша...

Я хотів тобі зранку сказати
Про те, що
Христос воскрес!
Ти те взнаєш з зорею.
До серця любого та звістка прилине.
Тільки так й не сказав...
Хочеш - вір, хочеш - ні, та всеж
Знай, що є ще десь той,
Хто ще дума
про тебе
невпинно...

ВК ХерСон квітень 2020


Рецензии