Вмiти забутися ось девiз сьогоднiшнього дня

Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Вміти забутися ось девіз сьогоднішнього дня
щоб з дійснистю зв'язок скоріше втратити
нам завжди в очі потрапляє підсмажена свиня
і далі вистачає сил тільки долю звинуватити...
Вміти забутися ось девіз сьогоднішнього дня
тоді в хмільному чаді без пам'яті блукаємо
і що в кишенях пусто для нас це не біда
і далі своє щастя в барі мабуть відшукаємо...
Вміти забутися ось девіз сьогоднішнього дня
і намагаємося в драбадан напитися скоріше
тоді напевно в голову не лізе всяка чортівня
і далі від горілки ми станемо як скло чистіше...


Рецензии