Коли життя не залишаe менi нiчого, крiм вiкна

Коли життя не залишає
мені нічого, крім вікна,
я тільки глибше відчуваю
поняття «небо» і «весна».

Коли весна не залишає
мені нічого, крім очей,
я поглядами світ кохаю,
що в небі хмарами тече.

Коли життя вливає в очі
всю глибину небес до дна,
я щастя більшого не хочу,
ніж неба мить за склом вікна...


Рецензии