Якась дитина чула при цьому мати?

А що за вікном?
Може там світ уверх дном?

А хто робив ці ґрати?
Якась дитина чула при цьому мати?

Скільки людей ловили себе у відображенні?
Чи були вони собою на той момент вражені?

Можливо для когось це чорний квадрат?
У ньому всі кольори чи їх повна відсутність?
Не зашкодь казав Гіппократ
На першому ж поверсі необхідна закону присутність


Рецензии