Нас мотивують виходом з меж

Всі ми по-своєму талановиті
Але правди нема, справедливості теж
Нас мотивують виходом з меж
Коронавірусом по горло ситі

Всі ми типу не дибіли, але по разу в щось брудне сіли
 щось погане станеться не з нами
в мене гарне майбутнє - ви це знали?
Щастить - вижити в аварії, але факапити що вдалося в неї потрапити

думати що наркотики опен йор майнд
А потім мрт і кт, психіатричний гайд

Так до чого я веду: маски захищають не тебе, а від тебе
Небо блакитне таке - анаеробам не треба

Чесно ***ня повна, не внікайте.


Рецензии