котом на диван

Ввечері в хату, ранком на пари
Ще не всі чоловічки мене заїбали

Прочитав сьогодні забув завтра
Замінив ручний режим на авто

Добро людині не гарант що вона тебе не осудить
Лід та віскі мої депресивні думки не остудять

Молодь різна і незавжди зіпсована
Влада завжди буде зкомпроматована

Збс людям тупим і без амбіцій
Хз як тим що покоряють столиці

Зараз недуже у будь якому стані
Лежати красивим котом на дивані

Дівчина проігнорить, а жінка напише
Не у всіх насиченість життя стає ліпше

Хтось любить потіти і гори
Інший краще до родичів на море

На морде морщины, в глазах отвага
Претензии на мужчину і мучить спрага


Рецензии