дай поставлю будильник

-Дай поставлю будильник на 7-му.
-Ти ночуєш зі мною?
-А ти думав що мене трахнеш і я піду ?
-Ні, не для того я ліз у твою пізду. Тобі дати футболку? Хочеш чаю?
-Зазвичай не пю чаю, чогось другого немає.
-Кава?
-Так, ложку цукру.
-Ти хочеш їсти? Давай замовлю піцу.З салямі.
-Я не їм ковбасу.
-Зараз каву принесу. Ти не їси мяса? Окей, давай наполовину.
-Ні я не хочу того гімна в моїй піці. Люди вбивають тварин, це так неприродньо.
-Та мені пофіг, хоч щосекунди сотню. Ми їх вирощуємо, щоб потім забити, поїсти, речі зробити. Ми навчаємо спеціалістів, щоб ті відрізняли серце від окистя.
-Нє, це неправильно.. Ми повинні полювати. Тобто тобі на всіх плювати? Бог, так все придумав, окремо створив лоша, лева щоб все було в гармонії.
-Ні, я згоден що людство і планета в агонії! Типу бог створив динозаврів, а потім такий :"що за ***ня? Чому вони ще не вимерли: люди будуть набагато кращі, в них красиві пащі."
-Динозаврів не було! Як ти це доведеш?
-Береш, суко, гугл читаєш.
-Так всесвіту тільки 6 тисяч років, все дай мені вже спокій. Я йду звідси.
-Ок, курточку свою шкіряну не забудь.


Рецензии