дощi iшли ряснi

коли блимне sonцe в останній раз,
коли придавить голову плита,
згадається душа,
що розбивалась кожен раз,
коли ішли рясні дощі,
і зникнуть очі,
що дивились з-під повік
на образИ,
та замаївся щедро день останній навесні,
коли сліди її остигли на землі,
дощі були надто рясні

20.14
18.04.2020


Рецензии