ось тут лежиш

Ось тут лежиш, чарівна і красива
Твоя рожева футболка в моїх очах
На твоїх губах ще не висохло пиво
Вони трохи солоні.. І я у полоні, у снах

Ти знаєш як малюють спрагу
Ти відчуваєш сенс усіх пісень
І врятувала б усіх творців з ГУЛАГу
З тобою день як ніч, а ніч як день

Це все коротке замикання
Без перебоїв мережі
Це все привітливе прощання
І миготливі віражі


Рецензии