Сяйво

Сяйво очей, волосся
Русяве.

Казка життєва триває
Між нами.

Море тебе плескає
Я поруч.

Посмішка твоя
Мене цілувала.

Небо салют стріляє
Зірками.

Поруч луна гукає
На свято.

Ранок невдовзі
І все оновиться.

Сонце вже майже над містом
Тепленько.

Є привід щастя відчути
Серденько.

І я промовляю
Моя ти маленька...

Маленька...


Рецензии