Я втомився, хочу спати

Я втомився, хочу спати
Але знаю всім начхати
Заморився, застудився
Ой, чому я народився?

Жити важко, жити тяжко
Готувати, прибирати і читати
Запливає жиром ляшка
Як його блін похудати?

Все не знаю, все не вмію
І шукаю нову мрію
Та дивлюся те ТБ
Та чи це когось єб?

Зажурився - світ марніє
Сонце вже тепер не гріє
Заїдаю все фастфудом
Може скоро буде чудо?

І ридаю і зітхаю
Може Господа немає?
Як таке він міг би допустить?
Боже, відповідь чекаю:
Хто нас зможе захистить?

P. S
Але вдруг ти написала
Все на світі ясне стало
Хочу жити, хочу сала
Відчуттів мені не мало

Забірай мєня скарєй, увазі за сто марєй

Буду далі я писати
сум з собою забирати
ти втомився, йди вже спати
обіцяєш зачекати ?

До наступного дня доки напишу знову
Лова лова ама зі Львова
Ти мене полюбиш стопудово
Воділа здорова
А вокруг тішіна взятая за аснову


Рецензии