Ми б дна кра на

Ми бідна країна
Укрзалізниця бере кредити
Проблема то спільна
Але турбують лиш свої діти

Блогери продають маски
Спекулянти спекулюють
Від АТБ і до Аляски
Stay the fuck home скандують

Ми зробили 4 тисячі тестів
А інші країни поки я спав
Є такі що кажуть збирати мешти
Буцімто срака, мандець вже настав.

Я відчуваю не буде стабільно
І принцесам і випускникам
Попотіємо ми ще "абільно"
Від стресу принцеси підуть на вебкам

В магазинах з бідності крадуть
Кінотеатри замовкли і т. центри
Але у парафії нам всім подадуть
В тяжкій ситуації допоможе церква

А потім громадою на природу
Ми один одному довіряємо
Ми браття і сестри п'ємо одну воду
І в ополонку разом ниряємо.

А загалом це точно не про тебе
Ти молодець і думаєш правильно
Сказали сидіти значить чекаємо
Лише в магазин і в аптеку як треба

Карантин триватиме не один місяць
Кто застряг у черзі на щось вітаю
Кожен з нас це все тісто місить
А природа вже розквітає


Рецензии