напиши напиши напиши

З берегів чистої душі
Я хотів тільки напиши
Мерехтів і бринчав спіши
Я почав торкатися межі

Ворог плів нові-нові казки
Ворон сів ворон сыв добве-довбе думки
Хто хотів ламати ті замки
Оголив я нерви завдяки
І я пливу у снах додому
Переживаю через втому
І я питаю чому знову
Цей світ згасає прямо в кому

Кому потрібні ті прощання
І хто придумав ці змагання
Навіщо йти до споживання
Цей світ не гра лише навчання
Відкрий
Зітри
Ні гра
Ні рай

Усе забув лечу у слід
У серці гул вкриває лід
І Серпень був я чув привіт
Привіт
Привіт
І Серед нот
життя
Всеодно
прийма
хід
З неба сніг білий
Падає в ноги.
Я відчув тілом.
Залишилось трохи.
До тебе… я пізно біжу.
Не треба… що сили прошу.
Вмирати… не жду.
Стріляти – впаду.
Чорний сніг
Шепотом ліг.
І я не встиг.
тиша -вдих.
Пиши..
Тільки – не спіши
Поряд … ні душі
Холод і кущі
Сніги.
Сніги.


Рецензии