якщо бути л нивим

Якщо бути лінивим то тільки сьогодні
А щасливим - не із сотні
розумним для завтра
А добрим для карми
Якщо вибігати то краще з безодні
Допомагати істотно
Шукати де правда
Знати жандарма
Якщо цілувати то романтично
А відчувати незвично
Переживати не травму
вболівати парно
Якщо спілкуватись то важливо
А захищати(сь) краще від зливи
Відповідати вимогам
Не відмовляти дорогам
Якщо зупиняти то вчасно
А сварити ліпше чесно
Яму рити не для окопу
Говорити до стопу

Якщо ламати то тільки бар'єри
Якщо залишати то галери
розум мати напередодні
вибору старих
а не модних

Якщо зволікати то тільки у ванній
Якщо спогади то гарні
Спонукати питання
Обійми спонтанні

Якщо все знати не буде світу
Все відкидати - здує вітер
Давати не лише надію
Вирізняти не тільки дію

Якщо розуміти то хочаб себе
(Ми трохи діти з ток-шоу стб)
Критикувати тих хто спримає
Не відбирати чого немає

Якщо малювати то не тільки майбутнє
А дарувати щось незабутнє
Якщо лити то щастя сльози
В терапевтичних дозах

Якщо чекати то тільки вірно
Розподіляти рівномірно
Не від страху брехати
Хату з краю не будувати

Якщо співати то коли заманеться
Сподіватись хороше насниться
Лист рівно зігнеться

Але
Не всюди вода де криниця
А. СУПРУН


Рецензии