Iсус з Небес зiйде

Господнє Воскресіння буде завтра,
Ну а сьогодні ще у нас страсти,
Ісус воскресне, це – святая правда!
Ісусику, нас грішників прости!

Прости за ту страшну юдейську зраду,
Прости усіх за всі наші гріхи,
До тебе я приходжу брать пораду
Не день, не два, а й всі свої роки.

Вже залунають дзвони Великодні,
Далеко буде чуть найбільший дзвін,
Сумуємо усі-усі сьогодні,
Цей смуток завітав до наших стін.

«Христос воскрес!» – усюди пролунає,
«Воістину воскрес!» – відвовімо.
Це воскресіння кожен з нас пізнає…
Але чомусь ми дальше грішимо.

Ісус, Великдень, Пасха, Воскресіння,
Велика радість в кожен дім ввійде,
Дай Бог, щоб надійшло усім прозріння,
І буде час – Ісус з Небес зійде.

18.04.2020 р.


Рецензии