Великдень

Великдень               
 Ми святкуємо вдома Великдень.               
 Світлий день, що усіх нас об'єднує.               
 На столі будуть крашанки, писанки.               
 І куліч Великодній у центрі.               
 На каналах ТВ і в онлайні.               
 Ми подивимось богослужіння.               
 Захистимо себе, рідних, близьких.               
 І залишимось вдома в Великдень.               
 Ми помолимось всі за здоров'я               
 Тих людей, хто, на жаль, занедужав               
 Хай скінчиться скоріш пандемія,               
 Щоб весь світ одночасно одужав.               
 У Великдень бажаю я щастя.               
 Хай кохані завжди будуть поряд.               
 Подолаємо все, бо ми сильна країна.            
 Віра в Бога нам всім допоможе.               
 18. 04. 2020


Рецензии