156. Пора вiд сну нам пробудитись...

Пора від сну нам пробудитись
І зрозуміти ким ми є,
Прощати, вірити, молитись,
Бо час останній настає.

Бог допускає нам страждання,
Щоб нас ще кращими зробить
І хто пройде випробування,
Буде у небі вічно жить.

Лиш треба Господа любити
Й закон у серці берегти,
Ім"я Його Святе хвалити
Й завжди з Ісусом поруч йти.

В любові й правді щоб зростати
І направлятись до мети,
Щоб серце мудре нам придбати
І в небо з Господом ввійти !

18.04.2020.


Рецензии