Я знов замр яний тобою

Я знов замріяний тобою,
Ти скажеш: це не новина.
Чому ж журба пливе за мною?
Чому ти досі дивина?

Роки минають, а я все мрію,
Чарівна жіночка моя.
Ще й досі за тобою млію.
Ти - Зірка, Свято та Зоря.

Я знов замріяний й щасливий,
Бо варто покохати раз,
Най волос головою сивий,
А відчуття, мов жар чи сказ.

Так, я кохаю, бо то варте
Відчути щастя від життя.
А завтра пригублю я кварту,
Прийми моє ти каяття.

Мій тост за свято, світ надії,
Ми варті жити щиро враз.
Ти уособлення від мрії!
Ти є кохання, ти екстаз!


Рецензии