Весняний ранок, то чудесно

Весняний ранок, то чудесно
Най марить сонечко вікном.
Без тебе присмак знову прісний
Без тебе в забутті, мов сном.

Весна логічна: квітне, пахне,
Джерела сповнені водою.
А купідон як в серце жахне
Коли обіймемось з тобою...

Я мрію про земне з тобою
Смачніше шлях як поруч ти
Рушай до мене, кидай зброю
Чекаю я, до мене йди...


Рецензии