Укр. Укра1нська н1ч

Сховалось сонце, там  за небокраєм,
все село накрила темна ніч,
а жаби на ставку не замовкають,
які не мають поміж себе протиріч.
Гуси на березі, принишкли біля ставу,
голови сховали під крило,
ті що здобули для себе славу
коли до Риму, чуже військо підійшло.
Теплу ніч дарує нам природа,
з якою я зустрівся віч на віч,
до нас хрущі летять в таку погоду,
Оце така в нас, Українська ніч.
Навіть притихли листя на деревах
і зорі з неба ніби  ось впадуть,
хрущі летять на світло без потреби
які весь час над вишнями гудуть.


Рецензии