Капiтан-3

Капітан не здавайся в полон ліні
ще не збирані витрила на човні
бо у тебе до сих пір думки вільні
і є ще вибір у житті завжди помни...
Капітан не здавайся в полон ліні
і не вір ніколи усіляким забобонам
бо тебе давно чекають хвилі рідні
і лише вітер буде назавжди законом...
Капітан не здавайся в полон ліні
ти в душі відчуєш тихий моря зов
бо дні роздумів стануть особливо цінні
коли ти наважишся щоб відплисти знов...


Рецензии