По законам военного временi

Дісціплінка vелезна коб!
Бо все вы вvэ негры
Ув хазяевав денег.

І вот мы кудыся нысэмося.
А куды! А ну нельга!
Бо в вас всылывся вуv пеjсах.
І він но дасьць есці фш.

Экономіка бесподобная:
В бесыj фсе средства дэсь уш.
І прывратылась в колонію
Расія даvэ свабодненька.

Банкы – меvдународныя!
Ну-ка! Взьмы золотка!
І правітельства но за ослікыj:
Пудпысуваj до’говор!

Га-шо? Пін-кода нет?
Хе-ха! Ёвдошычкы!
А ты в ютуб шо забрось-ка  –
Быс3нько вас к чорту!

Відіш лі, это Европа vа.
Всё как і у Бога v.
І ты но дырvы панчошкы,
Колы комірсант клёвыj.

Моjі дорогыjі гучоныjі!
Завтра всё буд вуv добра!
Проjды вакцынацыю –
І зразу вам до’лярыj.

Эпідемія страха кончыця.
Далее – вы все вуш в золате ш.
І теште свою мамонку.
Учіцца не нада у Валіка.

Ага, Кат, а сонныj
Навыть вас успокоіть.
Товарамы обременённые,
Даjтэ v хоть людюм шмоток.

Бысплатно. За просто дякуj.
Нет. Всэ jдэ в парашу.
Нефті усё замало,
Відіш лі, навыкачвалы.

Ну, шо v, Зымле-Маты
Дасьць вам у7 услад влад.


Рецензии