Бажаю щастя вам

Святкуйте Пасху  друзі,
Бажаю щастя вам,
У кожній  життєвій смузі,
На зустріч  новим вікам.

 Вогонь  Благодатний  зійде,
Та з'явиться в кожний дім,
Радісним  буде,  та  міцним,
Єднає Єрусалим…
.
Вельмишановні  віряни,
Приятелі - земляки,
Рідні  Шепетівчани,
Господу все завдяки…

Ця   клята корона зникне,
. Великдень прикрасить життя,
Усе, що   Святе воскресне ,
Стежиною в Майбуття.

Автор  Геннадій Сівак.
17   квітня  2020 року.


Рецензии
Гарно, Геннадію.
Божого благословіння вам і вашим близьким.

Оксана Федишин   20.04.2020 14:15     Заявить о нарушении
Дякую Вам!!!

Геннадий Сивак   20.04.2020 19:50   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.