Чудо вдохновения

Чудо натхнення

Спалах емоцій та іскра натхнення –
в серці розпалюють дивний вогонь.
Стане відвертістю щось потаємне:
мить поцілунку, чи дотик долонь,

пристрасть кохання, чи гніву розплата,
мудрості спокій, чи відчаю крик.
В клітці не втримати думку крилату,
як за зубами тримаєш язик.

Випурхне пташкою високо в небо, -
десь там у Всесвіті має сестер,
та повернутися зможе до тебе, -
з пам’яті час її зовсім не стер.

Ось коли зможеш її записати, -
згоду на все дасть «терплячий» папір;
думка твоя - стане віршем крилатим,
тільки у чудо натхнення повір.

Січень 2020 р.


Рецензии