Посвящение Людмиле Гнидаш

Посвята Людмилі Гнідаш з приводу презентації збірки віршів
               "Мене весна зачарувала"

Така тоненька збірочка, мала,
А в ній думок глибоких є немало.
Вона мене немов весна-красна
І полонила, і зачарувала.
Зігріла душу ніжністю, теплом
І світлу мрію в серці запалила.
Посіяне добро зросте добром,
І заживуть поранеії крила.

Хай "спалахне вогонь твоїх щасливих мрій"
І день серпневий хай  зігріє сонце.
А "теплий вечір зоряних надій"
Чарівно гляне у твоє віконце.
Те, що дорожче в світі над усе,
Проллється в душі теплим дощиком.
А щедра осінь неодмінно принесе
Достатку в хаті "повні горщики".

Віночок в вірші вплетених думок
Зігріє душі збірочкою людям.
Нехай твоїх "щасливих сторінок"
В житті у тебе ще багато буде.
Бажаю автору наснаги і добра.
Хай не лякають тебе швидкоплинні роки.
Нехай твій світ на кінчику пера
Багатий буде, щедрий і широкий.

13.04.2020р.


Рецензии
Хорошее посвящение и Вам того же.

Антонина Белоусова   13.06.2020 18:37     Заявить о нарушении