Нiч перед Голгофою

Яка ж вона велика та ціна,
Якою я і ти в Христі - спасенні!
Страждання чашу пив Ісус до дна,
Бо знав:  без Нього будемо нужденні.

Та ніч такою тихою була...
Заснули учні. Втома їх зморила.
Любов Ісуса ж спати не могла.
Його лякала зовсім не могила...

Він ,так як ми з тобою, добре знав,
Що таке втома,  голод,  біль і сльози.
І у боріннях піт з чола стікав
У краплях крові. Поруч вили грози...

"Хай буде воля,  Отче, не моя!
Сценарій Твій для Мене так важливий..."
А Батько поруч  з Сином там стояв,
І для страждань додав ще трохи сили.

...Він знав,  що Його хрест  нам принесе
Можливість бути зрідненими з Небом.
Господь мій любий,  дякую за все!
В Ісусі я - ріднесенька для Тебе.


Рецензии