А тыпэркы хiты но

Грае Вацкыль падруvц

Хтось хапае за крыльле
І пудрізвае путь:
Ты чого росходывся?!
Зарэ дам мні заснуть!

Ах, якая v красівая
Гынды во на юру!..
Так я… оj!... а по шыjі,
Друг, не хцэш от «падруvк»?

Чым ты занялся, сыне?!
Кым ты став гэто тут?!
Ібо свынюм ны вкынумш,
Бач ты, j ёгурту пуд.

Но в дочкы есця нішо v,
Чым от я гонорусь!
Ну, да j бац раптом в зібра,
Декуj богу, однуть.

Шо вы ны понялы мні?
Шо я з мамо vыву?
Го! Так сцікы v нывісток
У ва 7кы павсюд!

В міг пудкосять Васішту:
Шо за бэ в Брэсці, гусь?!
І сыс3чкы наjілысь
Вшів уф тёплым вуглу.

А ны вылызты в сіны.
А ны вклюнуты в дупк.
Так шо ты но повынныj,
Шо дэсь зныкла та дурк.

...однуть - одномаш - то і дело,
шо, ны діалектус?


Рецензии