А в тазi ш сода, мусыть,

Мые j ногы в баjстручк

Гэто пыльная бура?
Чы то вышні цвытуть…
Ну, да гондэ во в дурня
Фотосесіjка всюд!

Хтося водыть понуро
За шнурочок Васюх:
Ты купыв ля мні булку?
А смытаны нычуть?!

І в нас сотовыj пукнув:
Зарады jды однуть!
От і jіздымо к туркам
І мынеjім но куртк.

І ты дэ взев чыхнутьтіj.
Маты v мые каструльк.
А д… ага! Шо, ны чуты
Даvэj вірусыj в дунь?

Да!.. улад всэ у чукчыj.
І тюрма, і шызунь.
І ны выколэ j зібра
А ныекая Кізка.


Рецензии