В ра

Іноді втрачаю сенс, щось робити,
Немає підтримки, та навчилась далі жити,
Незрозуміло нічого, і валить щось потужне та сильне,
Та не здамся я, а з усім поборюся.

Незнайомі творці та незнайомий сценарій,
Незрозумілі слова та видумані персонажі,
Але мрія - це те, що інші кажуть не по силі,
А що ти зробив? Щоб бути ближче, до своєї  мрії...

Втрачай тих, хто був тебе не вартий,
Не грайся з почуттями, бо все вернеться бумерангом,
Нікому не жалійся на життя, та не кажи стороннім про свої плани,
Бо життя це не актори у театрі, та наші проблеми  не написані у кожного в сценарію.


Рецензии