Ласка. Лидия Скрипка

“Ласка” Лiдiя Скрипка

Цей ласкавий ранок радує мене
I вiтає щиро iз осiннiм днем.
Солце пiднiмає личко до вiкна,
Зайчиками жовто ожила стiна.

Скiльки у свiтанку нiжного тепла,
Вже й синичка в дзьобi пiсню принесла.
Ароматна кава, пiнка з молоком,
Квiтнуть чорнобривцi золотим вiнком.

На губах приємно шоколад гiрчить,
Запiзнивсь будильник, дзвiнко дзеленчить,
Як багато ласки, море доброти,
Бо до мене вранцi приторкнувся ти.

На свiтанкi нiжно вiршем прихиливсь,
Думка полетiла десь до тебе ввись.
Я блаженства хвилю серденьком ловлю,
I у кожнiм русi чую “я люблю”.
-------------------------------
“Ласка” Лидия Скрипка

Ласковое утро радует меня,
Дарит луч осенний солнечного дня.
Солнце смотрит нежно сквозь проём окна,
Зайчиками ярко ожила стена.

Сколько же в рассвете нежного тепла!
Нам синичка в зобе песню принесла.
Кофе – ароматно, пенка с молоком,
Бархатцы сияют золотым венком.

На губах приятно шоколад горчит,
Опоздал будильник, звонко так звучит.
Как же много ласки, море доброты!
Ведь ко мне с рассветом прикоснулся ты.

Мысли вновь стихами в небо поднялись
И к тебе взлетели, полетели ввысь.
Миг блаженства сердцем трепетно ловлю
И в движенье каждом слышу “я люблю”.

16.04.2020


Рецензии