Волошки

У твоїх очах цвітуть волошки.
Від них найгірший спогад зотлівав.
Не лишилося журби нітрошки,
Бо в їх полоні спокій існував.

Ти малюєш: тьмяним не лишила
І закутку на полотні думок.
Ніби враз відраду з ґрат звільнила,
Полегко відчиняючи замок.

Як тобі вдалося барв додати
Емоціям, що лавою течуть?
Незрівнянні очі гріють, свято
Вони небесним кольором цвітуть.


Рецензии