Drug

Desire denied. Disappointment.
Dreams dashed. Deafening damage.
Dreary days drag. Doctor's appointment.
Diagnosis: depression. Drugs, dosage.


Dopamine deluge. Despite the drowsiness,
Distressing demons de facto defeated.
Docile destiny. De-fanged dalliance.
Detached. Distilled. Decaffeinated.


Decreasing dosage. Delaying dotage.
Double-clicking on dignity.
Downloading  doggedness.
Downplaying, downpaying, downshifting, downsizing.


Define drug? Dizziness. Disorientation.
Dependence. Defensivenss. Dessication.
Detest it? Detect it. Dissect. Detox. Discharge.
Done! Dawn. Daybreak dispels discombobulation...


Рецензии