From Alex Ocheretyansky You did not burst into

You did not burst into my life,
You didn’t mix up its end and beginning,
You didn’t shuffle the pack of my days,
Nights and dreams .
You did not burst, you entered
Slowly, measuring out  your every step.
I could not know before
That you, my love,
Will come to me with such prudent steps
From calm lee side…

***

Ты не врывалась в жизнь мою
Не путала конец в ней и начало
Не тасовала колоду дней моих,
Ночей моих и снов
Ты не врывалась, ты входила
Неторопливо отмеряя каждый шаг
Я знать заранее не мог,
Что ты, любовь моя, 
Придёшь такими осторожными шагами
С подветренной и тихой стороны...


Рецензии