Эпоха

  Вера Володина

заблукала
між епохами
людьми
така самотня

чи старій душі дістанеться
Сьогодні
чи ввійде
у найвеличнішу Епоху
щоб спокутувати
перший гнів до Бога
як зітреться забуття
в космічних файлах
чи прокинеться й вона
чи Аватари
вже прийшли у світ затемнень
й сяйв північних
чи маленькі дітлахи
зіткали Вічність
чи долоні прийняли
вогонь кристалів
мироточать три гори
чотири храми

новий досвід
наостанок
перед смертю
душі молоді уперті
не пускають уперед
а черга довга

в цю Епоху

***
заблудилась
посреди эпох
и людей
такая одинокая
иль старой душе
достанется
Сегодня
или войдёт
в величайшую Эпоху
чтоб простили
первый гнев от Бога
как сотрётся память
в космических файлах
проснётся ли она
или Аватарки
уже пришли в мир затмений
и сияний полярных
маленькие детки
соткали вечность?
иль ладони приняли
огонь кристалов
мироточат три горы,
четыре храма
новый опыт
на последок
перед смертью
души молодых
упёртые
не пускают наперёд
А очередь долгая

В эту эпоху.


Рецензии