Дзв нок другу

 (15.11.2019 — 67 лет)

Тищу років тебе я не чула,
Ти мене вже мабуть забула
Марно думати — може згадаєш
Подзвонила сама: “Як ся маєш?”

Ми годину з тобой розмовляли
Усім темам ми вільної дали
На душі стало легко, що є
Наша дружба і досі цвіте


Рецензии