Мечту утолить не смогли пилигримы. Лидия Скрипка

Лiдiя Скрипка

Не втiлили мрiй мандрiвнi пiлiгрими,
Нагально зiбралось справункiв земних.
Розтанули тихо у Всесвiтi рими,
Вже доля випробує прозу для них.

Про цiннiсть дорiг, невловимiсть сюжетiв
У свiтi буденнiм, у вирi пригод.
Та iскрою рими тривожать поетiв,
Розбурхують думи на бiльший вогонь.

Знов слово за слово таємно, iнтимно,
Щось схоже на спалах кохання несуть.
Удвох пориваються в Космос нестримно,
Шукати мiж зiр заримовану суть…
-------------------------------
Лидия Скрипка

Мечту утолить не смогли пилигримы,
И ворох из дел накопился земных,
Растаяли в Космосе рифмы незримо,
Судьба уже пробует прозу для них.

Про ценность дорог, мимолётность сюжетов
В сем будничном мире, чуть занавес стронь.
Ведь искрою рифмы тревожат поэтов,
Из мыслей раздуют всё больший огонь.

Вновь – слово за словом, так тайно, интимно,
Любовь – словно вспышка, что Бог нам принёс.
И Космос двоих забирает взаимно:
Искать зарифмованной сути меж звёзд. (14.04.2020)


Рецензии