Запiзнiле зiзнання, або До мови

Коли б я зрозумів раніше,
що українська – діамант,
тоді обрав би іншу нішу,
і був би спрямував талант,
якого не позбувсь донині,
перебуваючи в борні,
на користь любій Україні,
що стала матір’ю мені.
2020-04-14


Рецензии