Неизлечимая инфекция

Невиліковна інфекція

Корупція й корозія:
як схожі ці слова…
Брехня, як та амброзія,
а Правда – ледь жива!

Роботою підірваний
до гриж і до дірок,
народ – уже над прірвою
і зведений курок!

Коритися, молитися –
відкриті двері в храм…
Комусь у смітті ритися,
комусь – як тим богам,

у розкоші жируючим!
А руки – у крові…
І вигризе корупція
по дірці в голові!

Лютий 2020 р.


Рецензии