Укр. Пробач мен1, що в молод1 роки

Пробач мені, що в молоді роки
своєї не подав тобі руки,
що не зумів тебе переконати
як треба вірити, чекати та кохати.
Пробач за те, що я тебе любив
та , що тебе з роками загубив,
що я повірив у чужі права,
де відігрвли опереджені слова.
А зараз ніби Бог тебе послав
і всі надії до кохання оправдав,
а я вже виправив колишні помилки
та протягнув до тебе дві руки.


Рецензии