Ну, так в чом в вас там прама гниль!?

А ни вошка ж до праотцив

А чы дощ идэ, а чы вие сниг,
В нас ныма ныдэ ныякых ковид!
Бо но там, дэ Биг зном устав соби,
И пануе якась пандэмийк.

А в мырцив, дывы, но якысь стары
Гэтак влад больны, шо пошлы кудысь.
Ну, так чо вы мни гаварыце, хи,
Что у нас бида прам какась у Сашк?

Мы тут счас ля вам упичом трамвай,
Дэ ты станыш аж пасажыр шо над!
Ну, вон штырх туды да шэ впих сюды-к –
И ты вжэ, гой, дубок молодый!

От якыя дни вж прам святы прышли!
И на паску й на ласку уж в7:
Окропимш вадзичк вашы пираги зь,
Мы й заробым ужо залатишк!

Да, мои друзи, дермо-клин ля всих
На ладошкы но в дзич налый-к.
Ны прольлецьця ныц а ны в кровку в псих.
И ты вжэ зажывэш навсякды!

...а чаво эта во с маладзичк?


Рецензии