Послевкусие

Ще на моїх губах смакує щастя,
Запам'ятати хочу цей солодкий післясмак.
Цей смак розгонить горе і напасті.
Я хочу, щоб було лиш тільки так!

Я зачарована цілющим ароматом,
Який від тебе відчувала я
Я прокидаюсь і лягаю спати,
Щасливою від думки , що твоя!

На шкірі відчуваю ніжний дотик,
Гарячих , дуже нетерплячих уст.
О як би завжди я була б не проти,
Щоб милий був зі мной не десь , а тут....
10.04.2020.8.27


Рецензии