Жив ть

Живіть, мої друзі, ви довго й щасливо!
Від щирого серця бажаю усім вам тепла.
Наразі усім нам це дуже і дуже важливо.
Господь хай розкриє над вами Свої два крила.
Хай радість наповнить сповна ваши груди.
Любов хай прилине до ваших сердець.
Завжди пам'ятайте про те, що ви люди,
Яких у надії чекає на небі Отец.
А де ми помремо, в Парижі чи в Відні,
Хай вас не турбує ніколи цей факт.
Ми з вами вже стали один одному рідні.
Хай б'ються серця наші довго ще в такт.

               12 квітня 2020 року.


Рецензии