У сон ii закрався бiль якийсь, або Збiг

У сон її закрався біль якийсь,
і спокою її це заважало.
Не плакала вона і не кричала,
та щастя зникло із коханих рис.

Він це відчув одразу… Хто кохав,
той вмить відсутність щастя відчуває.
Той, хто кохав, і досі хто кохає,
коханих біль одразу відчував.

І що він міг зробити? Як він міг
її у сні від болю врятувати?
Наважився – в плече поцілувати,
і щастя повернулось... Дивний збіг...


Рецензии