дещиця десь

твоя епідерма терпка, наче вЕсни
із запахом диму,
принишклих хвилин на останку із залишків крику/стогнань,
у шелесті тіл,
що земні насолоди —даром,
улюбленець долі —
то зронені натще  чари,
де душі ховають без приводів
в кишенях доріг
захищене щастя,
водити його на прив'язі
від тебе до мене,
від мене до чужих ніг

11-12.04.2020


Рецензии