пахне хрестик

пахне хрестик на душі медом,
пахне долі теплий килим, - люблю,
пахнуть вишні, зацвітають квітнем,
пахне сонце у долонях киснем,
йде шляхами по країні радо,
проростає на землі зело,
усміхнулося тобі, добре,
подалося у світи горе

12.04.2020


Рецензии