сраний вiник

тюльпан жовтими пахощами
заполонив душу, помішав мозок,
проткнувши його до самого серця,
і так ще одинадцять раз,
і сталося це три роки тому,
але до цього часу ланцюжок мозок-душа-серце порваний,
та живий,
надія росте

12.04.2020


Рецензии